Print

De Print Solutions van The Factory Brussels – vroeger gekend als drukkerij Arte-Print – kan bogen op een sterke familieband en een expertise van meer dan 50 jaar.
Onze drukkerij is dan ook pionier met een scherpe toekomstvisie, die consequent investeert in een hoogtechnologisch machinepark om u steeds betere producten en diensten aan te bieden. Dankzij de intense samenwerking met de andere teams binnen The Factory Brussels en onze state-of-the-art processen zijn wij de ideale partner voor drukwerk van uitzonderlijke kwaliteit.

isolabel

Drukwerk

Offset

Onze offsetdrukkerij kan elke uitdaging aan. Onze hoogtechnologische batterij Heidelberg- en Man Roland-persen met 21 drukgroepen, waaronder een tienkleurenpers, wordt continu vernieuwd en uitgebreid. Zo kan u altijd op een bijzonder snelle levering en topkwaliteit rekenen van uw papieren communicatiedragers zoals affiches, huisttijldrukwerk, jaarverslagen, brochures, enz…

Digitaal

Voor een doorgedreven personalisering van uw drukwerk of voor kleinere volumes kan u terecht in onze digitale drukafdeling. Het resultaat van werken met onze Xerox-persen is van zo’n hoge kwaliteit dat u het drukresultaat nauwelijks kan onderscheiden van offsetdrukwerk.

Large Format Printing

Beperkte oplagen in groot formaat of speciale toepassingen zoals panelen en baches drukken wij digitaal op onze hoogwaardige LFP-plotters.

Van pre-press tot handling

Onze pre-press afdeling zorgt voor een secure controle en optimalisering van uw drukbestanden, vóór het drukproces start.
Onze medewerkers van de afwerking- en handlingafdeling zorgen voor de meest gesofisticeerde afwerking. Met de polyvalente plooi- en snijmachines krijgen wij hier haast alles voor elkaar en zorgen we ervoor dat uw drukwerk correct wordt afgewerkt en geleverd binnen de afgesproken termijn.

Printmachine

Contacteer ons

Hulp nodig bij een project?

Contacteer ons