Online

The Factory Brussels ontwikkelt digitale oplossingen voor communicatie en print. We systematiseren en automatiseren via het internet. We bouwen heldere websites als drager van uw digitale communicatie. We doen dit met een uitgebreide ervaring in grafische ontwikkeling, gecombineerd met de nodige know-how binnen The Factory Brussels. We leggen de brug tussen print en online en doen dit via betaalbare technologie.

Automated publishing

Automated publishing is de logische stap naar efficiënte opmaak. Of u nu vertrekt van een InDesign-, HTML of web-to-print omgeving, het principe is steeds hetzelfde: u laat de software het werk doen. Met jarenlange ervaring en „smart” technologie worden offline en online publishing processen uitgewerkt. Via intelligente templates wordt variabele inhoud betaalbaar verwerkt. Kostbesparing, tijdswinst en rendabele opmaak is absolute voorwaarde. Een creatieve aanpak is doorslaggevend. Wij automatiseren binnen een offline (technisch) opmaakproces in een InDesign-omgeving en een publishing proces in een web-omgeving.

Online Brand Management

Het beheer van uw huisstijl en MarCom-producten is cruciaal in een onderneming. Uw huisstijl correct en coherent toepassen op een rendabele wijze is daarbij de voorwaarde. Wij vertalen uw corporate brand manual naar een toegankelijke website waar alle regels en documenten overzichtelijk worden geraadpleegd. We bouwen uw generieke documenten om naar state-of-the-art templates zodat u binnen de vastgelegde huisstijlregels uw documenten online aanmaakt. U exporteert naar PDF, beeld of html. Met een online brand site verzameld u de spelregels van uw visuele identiteit.

Web solutions

Het web is een wezenlijk onderdeel van ons DNA. Webdesign, webdevelopment, uitwerken van social media strategieën,…, behoren tot onze dagdagelijkse activiteit. Crossmediale implementatie is hier het kernwoord. Ontplooien van een doordachte online strategie, uitwerken van heldere bedrijfswebsite, opzetten van html-campagne, gebruiksvriendelijke mobile site,.., mogelijkheden zijn legio. Een doordachte online strategie, een hedendaagse design en performante webtechnologie helpt u alvast verder in de digitale wereld.

Web-to-Print

Web-to-print is een verzamelbegrip voor online processen van automatische opmaak, document- en printbeheer. Vanuit meer dan 10 jaar ervaring hebben wij een specifieke definitie gegeven aan het begrip web-to-print. We bieden daarom gestandaardiseerde modellen naast volledig op maat ontwikkelde web-to-print of web-to-web omgeving. Dankzij een transparante kostenstructuur en een gestandaardiseerde aanpak weten we meer dan 100 klanten en meer dan 1000 gebruikers te overtuigen.
Printmachine is het label voor al onze web-to-print oplossingen. We vertrekken steeds vanuit het beoogde doel: printing-on-demand, process management en automated publishing.

Contacteer ons

Hulp nodig bij een project?

Contacteer ons