Graphic Design

Met meer dan 20 jaar ervaring en een team van rasechte vakexperts is The Factory Brussels uw ideale partner voor de grafische vormgeving van al uw marketing- en communicatiemateriaal. Als onderdeel van de one-stop-shop filosofie van TFB zorgt ons graphic design team er voor dat uw ontwerpen er niet enkel esthetisch oogstrelend uitzien, maar ook in lijn zijn met de boodschap die u wilt uitdragen en het medium dat u kiest.

Van een kleine flyer voor een evenement, via een brochure met complexe content tot een crossmediale campagne voor uw merk; onze designers weten er steeds raad mee.

Concept & creatie

Onze specialisten in grafische vormgeving hebben een jarenlange expertise met het uitdenken en uitwerken van grafische concepten en totaalcampagnes. Zo zijn ze ideaal geplaatst om u te kunnen adviseren omtrent de vormelijke stijl, beeldtaal en inhoudelijke aanpak voor al uw communicatiemateriaal; steeds met uw objectieven, doelgroep en gebruikte media als leidraad. Vanuit onze eigen creatieve hersenspinsels zorgen we niet alleen voor verbazend originele ideeën, maar stimuleren we ook  partners zoals fotografen of drukkers om proactief mee te denken rond uw campagnes.

Graphic design

Bij het ontwerpen van communicatiemateriaal streven we steeds de ideale mix na tussen heldere typografie, sprekende beelden, passende kleurencombinaties en het meest relevante medium. Zo leveren onze designers resultaten af die niet alleen esthetisch verantwoord opvallen bij uw doelgroep, maar ook leesbaar, herkenbaar en doeltreffend zijn in elke situatie. Door onze intense samenwerking met de andere entiteiten binnen The Factory Brussels kunnen we maximaal inzetten op creativiteit terwijl we toch rekening houden met de haalbaarheid en betaalbaarheid van onze ontwerpen.

Layout & DTP

Vormgeven is meer dan wat content verwerken in een structuur, het is een ambacht. Wij zorgen er voor dat aangeleverde informatie zijn weg vindt naar een esthetisch aangenaam en correct vormgegeven eindresultaat dat klopt tot in de kleinste details – met respect voor uw huisstijl en binnen de aangeleverde of door ons ontworpen grafische grids en structuren.

Contacteer ons

Hulp nodig bij een project?

Contacteer ons