Branding

Het branding team van The Factory Brussels is gepassioneerd door merken. Vanuit hun individuele creatieve of strategische expertise kunnen we u zo een gespecialiseerd dienstenpakket aanbieden, in lijn met het totaalconcept van The Factory Brussels. Wij spitsen ons toe op strategische en creatieve adviezen, concepten, identiteiten en imago-ondersteunende campagnes voor kleine en grote merken met een uitdrukkelijke wens om te groeien.

Brand identity design

Ons branding-team heeft een decennialange ervaring met het (her)ontwikkelen van merken. Of het nu een logo voor een startende eenmanszaak, een rebranding van een gekend en geliefd merk of een nieuwe identiteit voor een multinational betreft; wij optimaliseren uw merkbeleving aan de hand van een gepaste identiteit en bijpassende, multimediale en oogstrelende huisstijl die blijft plakken bij uw doelgroep.

Marketing- en communicatieconcepten

Succesvol communiceren is een kwestie van de perceptie bij uw doelpubliek beïnvloeden. Dat is een opdracht die in de wildgroei van buzzwords en de tsunami aan mediakanalen niet eenvoudiger is geworden. Onze specialisten leiden u doorheen het kluwen en ontwikkelen marketing- en communicatieconcepten op maar van uw noden. Van imagocampagne tot een digitale strategie: wij begeleiden u van het eerste idee tot de implementatie in de markt en de opvolging van de doelstellingen en bewaken uw merkwaarden gedurende het hele proces.

Merkimplementatie

Omdat marketing meer is dan merken ontwikkelen alleen, helpen we u graag bij het coördineren van uw concrete strategieën en het briefen aan externe partijen zoals PR-agentschappen en organisatoren van events. Dit kunnen interne partners zijn binnen uw onderneming, andere creatieve teams binnen The Factory Brussels of externe agentschappen waarmee u samenwerkt. Wij garanderen een ontzorging aan de hand van glasheldere briefings en een constante bewaking van uw merkwaarden.

Strategisch merkadvies

Uw merk is niet noodzakelijk wat u zegt dat het is, het zijn uw (potentiële) klanten die bepaalde waarden met uw merk associëren en hun perceptie delen met anderen. Om de impact van uw identiteit te vergroten kruipen onze experts in de huid van uw stakeholders, analyseren ze hoe zich in uw markt positioneert en bestuderen ze wat u onderscheidt van uw concurrenten. Het resultaat is een glashelder en concreet advies dat meteen vertaald kan worden naar uw  marketingstrategie en communicatietools.

Contacteer ons

Hulp nodig bij een project?

Contacteer ons