Presenting: Printmachine.be

Print | Web-to-Print - Dinsdag 9 Juli 2013 - Geschreven door Nick Van Walleghem

The Factory Brussels stelt u met de nodige trots voor: Printmachine.be. Voortaan kan uw bedrijf gebruikmaken van deze super handige website om uw drukwerk online op te maken, te bestellen en op te volgen.

Presenting: Printmachine.be

The Factory Brussels stelt u met de nodige trots voor: Printmachine.be. Voortaan kan uw bedrijf gebruikmaken van deze superhandige website om uw drukwerk online op te maken, te bestellen en op te volgen.

The Factory Brussels maakt het zijn klanten graag zo gemakkelijk mogelijk. Onze nieuwste service kreeg de naam ‘Printmachine’. Met deze do-it-yourself website kunt u, volledig in de huisstijl van uw bedrijf, zelf documenten aanmaken, low-cost drukwerk bestellen of vanuit een web-to-print logica eigen documenten beheren en doorsturen voor productie. Van naamkaartjes tot uitnodigingen, van brochures tot POS-materiaal,…  Onze printdiensten zijn vanaf nu beschikbaar via Printmachine.be. Zo kan het sneller en vooral goedkoper, zelfs voor wie geen kaas heeft gegeten van lay-out!

Hoe? Log met uw klantengegevens in op de website van Printmachine, selecteer het formaat, laadt het drukbestand op of maak een nieuw document aan en… klaar! Vervolgens kunt u heel eenvoudig een bestelling voor het drukwerk plaatsen en opvolgen.

Omdat alles online gebeurt en omdat de formaten gestandardiseerd zijn, kan onze drukkerijafdeling Arte-Print uiterst scherpe prijzen aanbieden. Toch hulp nodig? Dan helpt uw accountmanager graag een handje.

Voor meer informatie in verband met Printmachine.be kunt u terecht bij uw contactpersoon bij Arte-Print.

Presenting: Printmachine.be

Dit artikel is geschreven door...

Nick Van Walleghem – schreef 13 artikels voor The Factory Brussels.

Contacteer deze schrijver

Hulp nodig bij een project?

Contacteer ons