Bestsellerauteur in ons midden

Strategisch merkadvies - Donderdag 12 December 2013 - Geschreven door The Factory Brussels

Merkstrateeg, imagoconsultant, spreker én … auteur. Stef Verbeeck.

Personal Branding

Onze nieuwe Brand Strategy Director sinds 1 mei dit jaar, is van alle markten thuis. Als hij onze klanten niet adviseert omtrent de positionering van hun merk, is hij druk in de weer met de promotie van zijn nieuwste boek, ‘Career Branding’.

Stef is niet aan zijn proefstuk toe. ‘Career Branding’ is inmiddels zijn derde boek. Na de bestseller ‘Mensen als merken’, schreef hij samen met zijn partner Kirsten Ujvari ‘Personal Branding’. ‘Career branding’ is het vervolg hierop.

In ‘Career Branding’ dompelen Stef Verbeeck en Kirsten Ujvari u onder in de wondere wereld van personal branding en leggen ze u haarfijn uit hoe de beproefde psychologische en marketingtechnische aspecten ervan u kunnen helpen bij het scoren op de werkvloer. Of u nu promotie wilt maken of solliciteert voor een nieuwe baan, ‘Career Branding’ onthult hoe rekruteerders denken, hoe u uw talenten op de juiste manier zichtbaar maakt en hoe u van uzelf een onmisbaar menselijk merk maakt. De weg naar de top lijkt plots veel korter! : )

Te koop in de betere boekhandel of via het web…

Dit artikel is geschreven door...

The Factory Brussels – schreef 12 artikels voor The Factory Brussels.

Contacteer deze schrijver

Hulp nodig bij een project?

Contacteer ons